Hieronder vindt u een verzameling van veelgestelde vragen.


Tweemaal per schooljaar worden nieuwe nascholingen bekendgemaakt. Houd de pagina met het aanbod in het oog om na te gaan wanneer de nieuwe nascholingen beschikbaar zijn.

Om een nascholing aan te vragen klikt u in het nascholingsaanbod op de titel van de nascholing die u aanspreekt. Onder de omschrijving van de nascholing die tevoorschijn komt krijgt u een link 'Details' te zien. Klik hierop om een gedetailleerd pagina van de nascholing te zien. Onderaan deze pagina ziet u een knop 'Inschrijven'. Klik op deze knop om de nascholing aan te vragen.

Opgelet: De inschrijvingen zijn onderhevig aan een inschrijvingsperiode! Voor of na de inschrijvingsperiode is een nascholing aanvragen niet mogelijk.

Zolang de directie uw aanvraag tot nascholing niet heeft goedgekeurd kunt u zelf uw aanvraag annuleren. Klik hiertoe in het overzicht op de nascholing die u wenst te annuleren. Op de detailpagina van de nascholing ziet u onderaan een knop 'Aanvraag annuleren'. Klik op deze knop en uw aanvraag is geannuleerd!

Is uw aanvraag reeds goedgekeurd en heeft u een goede reden om de nascholing te annuleren? Neem dan contact op met de nascholingscoördinator.

Na het voltooien van de nascholing moet u eerst een evalutie voor de nascholing invullen. U wordt per e-mail op de hoogte gebracht van zodra de evalutie beschikbaar is. Na het invullen van de evalutie kunt u uw attest downloaden.